De østlige sletter

Farshel

Et befæstet kloster på en højryg ved landevejen mellem Rel Astra og Olidammara. Her kan rejsende søge tilflugt for farer.

Galeda-sletten

En stor prærieagtig slette, der strækker sig nord for Den Røde Sø. Sletten er solsveden og ufrugtbar, men er alligevel beboet. Befolkningen er generelt dyster og indadvendt. Der lever gråfolk og vilde flokke af kentaurer på sletten, som undertiden plyndrer handelsrejsende.

Galeda-sletten

Krorn

Strategisk vigtig landsby, som ligger hvor vejene fra Bergamon og Valmora mødes. Beboerne er djærve og har befætet deres landsby.

Lothars borg

Gammel borg som regeres af en tidligere lejesoldat.

Grevskabet Ral Thanan

Et gammelt gråt citadel der knejser over Mar-flodens brungrønne vand. Omkring citadellet ligger en større åben by. Fæstningen stammer helt tilbage fra Ividors tid, men er blevet ødelagt og opbygget adskillige gange siden.

For nogle år siden tog en gruppe lejesoldater magten i byen. De blev ledet af Hathan Emirikol, som nu er byens hersker. Han er kendt som en af Calantaras sejeste krigere og en ambitiøs og skruppelløs mand. Takket være indtægterne fra hans plyndringer, kidnapninger og røverier er citadellet blevet istandsat og fyldt med våben og diverse maskiner. Derudover har han tiltrukket lejesoldater og gemene forbrydere fra alle verdenshjørner.

Han har også opbygget et egentligt len med fire baroner under sig – alle tidligere lejesoldater.

Hersker: Kaptajn Hathan Emirikol. Befolkning: 24.800 (Ral Thanan 6.800). Skatteindtægter: 2.720 gp. Handel: Lokalhandel 3 Handelscentrum: 2. Riddere: 129. Forsvarsværker: *** Vasaller: Ridderne Danan, Semring, Shaumkill og Vartan.

Taydome (Orthsborg)

En gammel borg, som i DR1356 blev erobret af eventyreren Orth af Nordland, der nu hersker på borgen med en gruppe nordbokrigere.