Kysten syd for Valmora

Salatar

Fæstning og mindre havneby. Borgherren er formelt vasal til Greven af Valmora, men er selvstændig. Mistænkes for at stå i ledtog med piraterne i Ungor.

Lille borg og havneby syd for Valmora. Huset Salatar er en af de slægter, der i fordum tid  var med til at besejre sønderlændingenes flåder og hære og belønnet af Huset Haradan med et len. Siden er det gået ned ad bakke med forholdet mellem de to huse. Baronerne af Salatar har følt sig forbigået, og har også giftet sig med sønderlændingene, hvilket kun har gjort ondt værre. Ligeledes fik Salatar ingen hjælp fra Valmora, da Ungor, som hørte under Salatara blev en piratrede uden for deres kontrol. Medlemmerne af slægten er kendt som listige og utilregnelige, men ind imellem også ædle og tapre.

Baron Cadoc af Salatar er en mand på 52 somre, der var søfarer som ung, men blev forkrøblet under et søslag. Siden er han sunket ned i tungsind og er kendt for at kigge rimelig dybt i flasken. Har hustruen Arina og sønnen Haradan, der begge nærer betydelih bitterhed overfor Valmora.B

Befolkning: 12.500 (Salatar 2.500). Skatteindtægter: 1.000 gp. Handel: Lokalhandel 1. Handelscentrum: Valmora 1. Forsvarsværker: **

Ungor

Piratrede, hvorfra der foretages togter mod handlen langs kysten. Det var ikke et sted, jeg turde begive mig hen.