Imladrin

Da Mahdûn voldtog uskyldens gudinde, Nessa, fødte hun tvillingerne Paladin og Imladrin. Mens den første blev fager som sin mors hellige gudeslægt, blev Imladrin mørk og dyster som sin far.

Under Solens Tid tjente han sin far som general og ledede blandt andet angrebet på Mallorn. Her kom han i tvekamp med sin tvillingebror og mistede lillefingeren på venstre hånd. Under Slaget i Helvede blev hans ligeledes fordrevet af Paladin og oeriderne og fik sit ellers fagre åsyn ødelagt. Han forgik med Mahdûns fald, men der er tegn på, at han siden har vandret i Erythia.

Imladrins kult

Som guddom inkarnerer Imladrin tyranni, skånselsløshed og lydighed, men også list og fagert bedrag. Han er derfor populær blandt krigere mange steder, og der er også rygter om hemmelige kulter i Højriget.

Naturligt nok er hans kult ærkefjende med dem, som ærer Paladin og er tæt knyttet til Mahdûns kult – de steder den eksisterer. Krigere som ærer Imladrin, skærer gerne lillefingeren på venstre hånd af som tegn på deres lydighed mod guden.

Imladrins mest frygtede tjenere er de såkaldte “Kaosriddere”, selv om de ikke har noget med kaos at gøre. Det er enlige, højt disciplinerede og lydige krigere, som dræber dem, deres mørke guddom udpeger.

Imladrin symboliseres gerne med en sort jernhandske med fire fingre.