Kæmper

Referat fra 14. september 2021 hos David

Heltene er kravler alle op af et magiske reb, og er forsvundet sporløst ind i et magisk rum. Orkerne under dem er tydeligt forvirret og efter et stykke tid, så leder de videre i forskellige retninger.Heltene bliver i skjul lidt tid endnu, triller tommelfingre, og har tid til at fortælle historier:Her er Robyns historie, som den blev fortalt i boblen:

Hun er opvokset i skoven, sammen med hendes mor, druiden Adelaine. Blev allerede som barn opdraget til at være med i en forsvarsgruppen af ranger, der beskyttede druiderne i skoven og en helt særlig helligdom (et eller andet sted i Moonshae øerne….) Da Robyn var 14 år, blev helligdommen angrebet af orker og ødelagt. De fleste druider og ranger døde i deres forsøg på at redde helligdommen, herunder Robyns mor. Robyn har derfor et stort og indædt had til orker. Da området omkring helligdommen nu var plaget af orker og andet nid, flugtede hun i en fiskerbåd sammen med stammes ældste – druiden Orig – og kom på den måde til Caer Moray. Her fik hun opsporet hendes far Keren Riker, en garvede kriger, der sammen med byens vagtværn beskytter Caer Moray. Robyn blev hos hendes far, hvor hun hurtigt blev en del af en ungdomsgruppe, som blev lært op i kunsten at kæmpe – både nærkamp og på distance. 

Da der er gået en times tid, kravler de ned af det magiske reb, men bliver med det samme opdaget af 6 orker, der er vendt tilbage. De flygter i gennem terrænet mod nord og med hjælp fra rangeren kan de holde farten og løber fra orkerne.

Efter et stykke tid, ændre landskabet sig og de er på vej op i bjergene. De står foran en bjergsø med klipper hele vejen rundt. Ved søen bred ligger en lille landsby, der har fået ubudne gæster og de ser først en, så to hill gigants, men fornemmer også at der stadig er mennesker der er i live og i fare. Heltene ved at hill gigants er ret dumme, men de er også store og ret stærke og har en mystisk mani med at lege mennesker og ganske rigtigt, er den ene af giganterne klædt ud som en landsby kvinde.

Heltene bliver enige om at de skal have bank og ankommer i stilhed til landsbyen i en efterladt båd. 

De går til angreb på de to giganter, men fornemmer med det samme, at der er flere af de udyr i nærheden.

Det bliver en heftig kamp med magi, pile gennem luften og hårde slag fra sværd, og til sidst får de nedkæmpet de to, blot for at se, at fire andre giganter er rykket tættere på og snart vil gå til angreb.