Ind i sumpen

30. januar 2024 hos Marianne
DM: Christian
Spillere. Faye (Marianne), Fiore (Klaus), Gilgamesh (Johan), Mirtul (Jakob); Gord (David) var syg

Vores helte bliver vækket af Kaptajn Fahrenkil og søvndrukne får de samlet tankerne og bagagen og stiger ud af båden på den tørre sandbund i hulen. De drager mod kroen og Kaptajnen fortæller at Gregory, historikeren, vil indsamle flere oplysninger om blodstenen. Mordred forlader gruppen til fordel for en stilling i højkongens kaveleri som kaptajn. Til gengæld får de selskab af Mirtul Ragnarssøn og Fiori. De får en opgave af Fahrenkil. Drag mod syd og bistå Højkongens fordrukne fætter Grev Byron med at få styr på Lizzardfolkene i området, så tørvet kan høstes. Det er den sorte grevinde Elsa der står får driften og under en hyggelig soiree får de besøg af Jæger Jens, et usandsynlig frækt stykke mandfolk. Han fortæller om Earthmother templet i midten af sumpen og de drager langsomt afsted. Der falder de i baghold, men ildkugler, pile og sværd får hurtigt uglerne på andre tanker og de flygter. En enkelt bliver tilbageholdt, og han fortæller om det der viser sig at være en sort drage, Sleuth, i tempelruinen. Og der sluttede vi.