Nessus

Nessus er den niende og dybeste kreds i Helvede. Det er en slette med store sprækker, der strækker sig 4000 km fra øst til vest, og 1800 km fra nord til syd, og flyder i et endeløst rødt tomrum. Sletterne er skæmmet af kløfter og raviner, som er flere tusind km dybe, og som ofte hærges af stormvinde.

Styre

Nessus regeres direkte af Asmodeus, der fremstiller sig som en høj, rødhudet og slank mand. Han ledes af et hof af ærkedjævle, der indbefatter kansleren for Helvede Adramalech, Inkvisitor Phongor og adskillige generaler. Hans pit fiend generaler omfatter Bødlen Aslastor, hushovmester Baalberith og konstabel Martinet.

Steder

  • Malsheem er den største by i Helvede og Asmodeus’ hjem. Den ligger i bunden af en enorm løbegrav lige under The Pit i Carnia, og bebos af millioner af djævle, der udgør en reserve i Helvedets hær. Asmodeus’ citadel Fortress Nessus hæver sig højt fra bunden af kløften.
  • The Serpent’s Coil. Kredsens dybeste kløft siges at være opstået, da Asmodeus blev kastet i Helvede.Hans bloddråber udklækker ustandselig nye djævle.
  • Tabjari. Er et citadel af kobber langs væggene af Reaper’s Canyon. Det indeholder et af de tre eksemplarer af the Pact Primeval – de andre to er i Mechanus og Mount Celestia.