Kors i hytten

Rollespil 30. april 2024 hos David
Christian (GM), David (Gord), Jakob (Zenya), Klaus (Fiore), Marianne (Faye)

Tilbage i byen, afsløres det, at borgmesteren ret beset er en bedrager (kom senere, så fattede ikke helt hvordan). Og de har vist også en teori om blodstenene. Men de indvilliger i at aflevere et brev i småstaden Dorset lidt længere mod nord.

Da gruppen nærmer sig Dorset, bryder et frygteligt uvejr løs. Mens de passerer Rushdown Wood står himmel og jord i et, og de kan ikke komme længere frem.

I stormen får de pludselig øje på lysene fra en hytte inde i skovene. Her bor skovhuggeren Moeris og hans frue, som hviler sig, da de ankommer. Mens stormen løjer af, fortæller Moeris dem, om et farligt bæst i skovene, som har flænset rådyr. Måske en ulv, måske en bjørn, måske noget helt tredje.

Zenya og Fiore tilbyder at gå med ham ud i natten for at opspore vilddyret. Som tak forærer han Zenya et forsølvet magisk kortsværd, der har tilhørt hans far. Faye og Gord bliver i hytten og er (uvist hvorfor) blevet mistænksomme overfor fruen.

I simultane klip sker der noget i både hytten og skoven. Fruen kaster sig over Faye og Gord, og i skoven springer en varulv pludselig mod Zenya og Fiore (hvorvidt det er Moeris ved de endnu ikke).